Background Image

 

Balatonfüred - Dörgicsei Társult Evangélikus Egyházközség

"Adjatok hálát az Úrnak, mert örökké tart szeretete"

A füredi oltárkép figyelemfelkeltő igéjével üdvözöljük szeretettel honlapunkon!

Jó, hogy "meglátogatott" minket megújult weblapunkon, és remélem, olyan hasznos információkkal gazdagodik, amelyek miatt máskor is visszatér. Bízunk benne, hogy nemcsak számítógépe, mobilja és tabletje előtt teszi meg ezt a "látogatást", hanem szeretettel köszönthetjük majd Önt alkalmainkon, istentiszteleteinken és rendezvényeinken is! Addig is jó böngészést kívánunk az alkalmaink hirdetése, a hírek és hirdetések megtekintése, az elhangzott prédikációjk, a rólunk való számos történelmi és bemutatkozó információ között!

 Várjuk (vissza)! 

A gyülekezet lelkésze és munkatársai

 

2020. május 24-től még ugyan korlátozásokkal, de újraindulhatnak közösségi alkalmaink. Az istentiszteleteken, templomi alkalmakon mindannyiunk biztonsága érdekében a gyülekezet elnöksége által kiadottVédekezési szabályzatot be kell tartani. Mivel a zárt térben zajló alkalmakon maszk viselése kötelező, kérjük azt lehetőleg hozzanak magukkal! Azon testvéreinket megértve, akik még tartanak a közösségi alkalmakon való részvételtől, az istentiszteleti felvételeket a honlapon továbbra is közzétesszük.

A korlátozásokat és a speciális szabályokat annak érdekében hoztuk, hogy az alkalmakon való részvétel a leheő legkisebb kockázatot jelentse. Kérjük ezért a rendkívüli szabályok elfogadását és betartását! Szeretettel várunk mindenkit!